HVEM PASSER DET ELLERS TIL?

TIL STUDENTEN

Vi behøver vel egentlig ikke at sige så meget, gør vi det? Klæd studenten rigtig på fra starten, og giv 1, eller 20, dåser sund fornuft. På vej imod et hårdt liv, og ind i de stramme voksne år, med debatter som sexisme, racisme, politivold og politikkere der lyver konstant, så er sund fornuft jo nærmest et eksamens fag!

TIL CHEFFEN

Uha! Der er mange muligheder her. Men hvornår er det helt rigtige tidspunkt?
Er det til lønforhandlingen, jobsamtalen, MUS-samtalen, fødselsdagen eller noget helt femte? Det vil nok være en god ide, at du har det godt socialt med chefen, inden du laver denne gimmick.

TIL SVIGERMOR

Besøgende er nærmest blevet konstante, aftensmaden står klar i køleskabet fordi hun “alligevel” lige var i nærheden. Snakkende bliver ved til langt ud på aftenen, og I snakker vel egentlig ikke rigtig om noget? Ja så er det tid til at få købt en omgang eller 5 dåser sund fornuft til svigermor!

TIL MORTEN

Morten, morten, morten – Alle har en ven der hedder Morten, og ja hvorfor ikke bare få købt et par stykker med det samme til ham? Han har vel brug for det. Præcis ligeså meget som alle os andre. Hvis du vel og mærke har en anden ven, som dog ikke hedder Morten, så køb da også et par stykker sund fornuft til ham også.

TIL NABOEN

Nå! Hækken er ved at være meget udtyndet ind til Hr. Madsen og det er måske nu I skal til at få startet snakken igen om opbygningen af hegnet? Sidst manglede der vidst lidt sund fornuft ift. arbejdsfordelingen og økonomien bag, men så er det godt at der kan købes lidt på dåse inden i går i gang med forhandlingerne igen!

SOM VÆRTSGAVE

Man kan da på INGEN MÅDE blive ked af at få en ekstra omgang sund fornuft! Det er jo altid blomster, vin eller chokolade der bliver givet. Hvad med for en´ gang skyld prøve at give noget andet? ALLE skal bruge jo deres sunde fornuft lidt mere, så hvorfor ikke statuere eksemplet materialistisk.